Δερματική φροντίδα Sealine

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Δερματική φροντίδα Sealine

 

Δερματική φροντίδα για μύκητες,κάλους στα πόδια,κουρασμένα πόδια και γάμπες.

Προτινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Dead Sea Salt (Μεταλλικά άλατα)/Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος)
 • Sea-line Body Salt Scrub Oil (Απολεπιστικό λάδι με άλατα)
 • Earth-line Aloe Vera feet Cream (Κρέμα ποδιών με Αλόη Βέρα)
 • Sea-line Body Butter (Βούτιρο σώματος)
 1. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή ποδόλουτρο με Dead Sea Salt (μεταλλικά Άλατα) ή κάντε ένα ντουζ χρησιμοποιώντας στα πόδια και τις γάμπες σας Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος).
 2. Απλώστε στα υγρά πόδια και τις γάμπες σας Salt Scrub Oil (Απολεπιστικό λάδι με άλατα) και κάντε μασάζ επί δυο λεπτά και κατόπιν βάλτε για λίγο τα πόδια σας ψηλά (προσέξτε να μη γλιστρήσετε) να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.Μετά ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.
 3. Στη συνέχεια,κάντε μασάζ στα πόδια και στις γάμπες σας με Body Butter (Βούτυρο σώματος).
 4. Σε περίπτωση υπερβολικής εφίδρωσης ή ερεθισμού των πελμάτων εφαρμόστε την κρέμα ποδιών της σειράς Earth-line.

Κατάλληλα επίσης και για τη φροντίδα των χεριών και των βραχιόνων.

Δερματική φροντίδα για πολύ ξηρά και ευαίσθητα δέρματα

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Dead Sea Salt (Μεταλλικά άλατα)/Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος)
 • Sea-line Body Salt Scrub Oil (Απολεπιστικό λάδι με άλατα)
 • Sea-line Mineral Body Butter (Βούτυρο σώματος)
 1. Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με 250 gr Dead Sea Salt (Μεταλλικά άλατα) σε ζεστό νερό ή ένα ντουζ με Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος).
 2. Κάντε μασάζ στο υγρό δέρμα με Body Salt Scrub Oil (Απολεπιστικό λάδι με άλατα).(Πριν χρησιμοποιήσετε το τελευταίο,ανακινήστε το καλά για να ξεκολλήσει το αλάτι από το κάτω μέρος και προσέξτε να μη γλιστρήσετε).Αφήστε το να δράσει λίγη ώρα και μετά ξεβγάλτε το με νερό κάνοντας παράλληλα μασάζ.
 3. Σκουπίστε και απλώστε άφθονο Mineral Body Butter (Βούτυρο σώματος) στο δέρμα σας.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το Mineral Body Butter καθημερινά και να επαναλαμβάνετε την αγωγή σε εβδομαδιαία βάση.

Δερματική φροντίδα για σπυράκια,μαύρα στίγματα και ουλές.

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Mineral face Wash (Καθαριστικό προσώπου)
 • Sea-line Acno Repair (Acno,Κρέμα αποκατάστασης της ακμής)
 • Sea-line Acno Day and Night Cream (Κρέμα ημέρας και νύχτας κατά της ακμής)
 • Black-Mud (Μαύρη λάσπη)

Σπυράκια στο πρόσωπό σας;

 1. Βράδυ:Πλένετε πρώτα τα χέρια σας με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου).Βάζετε μετά μια μικρή ποσότητα ζελ στο χέρι σας και δημιουργήστε αφρό με λίγο νερό.Κάνετε καλό μασάζ για να εισχωρήσει αυτός ο αφρός στο δέρμα,ξεπλένετε με νερό και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα.
 2. Καλύπτετε το πρόσωπο με μια παχιά στρώση Black Mud (Μαύρη λάσπη) και την αφήνετε να δράσει επί 20 λεπτά,μετά ξεπλένετε και στεγνώνετε.
 3. Μετά βάζετε Acno Face Cream (Κρέμα προσώπου ημέρας και Νύχτας) στο πρόσωπό σας.Βάζετε λίγη Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής) στην παλάμη ενός καθαρού χεριού και μετά τη βάζετε πάνω στα σπυράκια με ένα κομματάκι βαμβάκι.
 4. Πρωί:Καθαρίζετε το πρόσωπό σας με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) και απλώνετε Acno Face Cream (Κρέμα προσώπου κατά της ακμής).Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε και Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής).Μέσα στη μέρα η κρέμα έχει το χρώμα του δέρματος.

Σπυράκια στο σώμα σας;

 1. Εντατικός καθαρισμός με Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος) ή Dead Sea Salt bath (Μεταλλικά άλατα)
 2. Βάζετε Sea-line Black Mud Treatment (Μαύρη λάσπη) στα σημεία που χρειάζεται και την αφήνετε να δράσει επί 20 λεπτά,μετά ξεπλένετε και στεγνώνετε.
 3. Βάζετε Sea-line Mineral Body Treatment (θεραπεία σώματος) και κάνετε καλό μασάζ.
 4. Μετά μπορείτε να βάζετε στα σπυράκια τοπικά Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής).Αφήνετε το να στεγνώσει πριν ντυθείτε.
 5. Έχει νόημα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος) καθημερινά και να βάζετε μετά Mineral Body Treatment (θεραπεία σώματος).

Δερματική φροντίδα για προβληματικό και ψωριασικό δέρμα

Η ψωρίαση είναι μια ιδιαιτέρως οδυνηρή κατάσταση κατά την οποία τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται ασυνήθιστα γρήγορα,έχοντας ως αποτέλεσμα ξεφλουδισμένες και ερεθισμένες κυλίδες (μπαλώματα).Επώδυνη και αντιαισθητική,είναι μια αυτοάνοση πάθηση που δεν είναι μεταδοτική.Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος της Sea Line βοηθούν στη μείωση του ξεφλουδίμαστος και του ερεθισμού,εξισσοροπώντας και επανορθώνοντας το δέρμα και διατηρώντας το λείο,απαλό και υγειές.Τα προϊόντα λειτουργούν αποτοξινωτικά για τον οργανισμό και γι αυτό είναι πιθανό,τις πρώτες εβδομάδες τα συμπτώματα του δέρματος να επιδεινωθούν λίγο,αλλά μετά από μερικές εβδομάδες το δέρμα επουλώνεται πλήρως.

Χρόνος αποκατάστασης ψωρίασης:4-8 εβδομάδες.

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Dead Sea Salt (Μεταλλικά άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα)
 • Sea-line Black Mud (Μαύρη Λάσπη)
 • Sea-line Mineral Body Treatment (Θεραπεία Σώματος με Μεταλλικά Στοιχεία)
 • Sea-line Repai Oil (Λάδι Αποκατάστασης)
 • Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο Σώματος)/Face Wash (Καθαριστικό Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία)
 • Sea-line Mineral Face Cream (Κρέμα Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία)

Εβδομάδα 1 και 2

 1. Καθημερινά,κάνετε ένα πολύωρο,άνετο,ζεστό μπάνιο με τουλάχιστον 250 gr Dead Sea Salt (Μεταλλικά Άλατα) ή ένα ντουζ με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου).
 2. Στεγνώστε το δέρμα και καλύψτε το προσβεβλημένο δέρμα με μια παχιά στρώση Black Mud (Μαύρη Λάσπη).Μπορεί να καλυφθεί με διαφανή μεμβράνη και μια πετσέτα ή κουβέρτα αλλά αυτό δεν είναι ουσιαστικής σημασίας.Μετά,ξαπλώστε σε ένα χαμηλό λουτρό ή καθίστε σε ένα μικρό πλαστικό σκαμνάκι σε ένα ζεστό δωμάτιο και αφήστε τη λάσπη να δράσει επί +20 λεπτά (δεν θα σκληρύνει).
 3. Απομακρύνετε τη μεμβράνη και μετά κάντε ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο επί + 20 λεπτά ή ένα πολύωρο ζεστό ντουζ.
 4. Μετά,ξεπλυθείτε και σκουπιστείτε και αν είναι δυνατό,καθίστε για 15 λεπτά σε solarium.
 5. Μετά κάντε καλό μασάζ για να εισχωρήσει η Mineral Body Treatment (Θεραπεία Σώματος) και η Mineral Face Cream (Κρέμα Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία) στο δέρμα.
 6. Απλώστε Sea-line Repair Oil (Λάδι Αποκατάστασης) στα προσβεβλημένα σημεία.Προσοχή στο στάξιμο.

Εβδομάδα 3 και 4

Επαναλαμβάνετε την αγωγή.Τα βήματα 1 έως 6 3 φορές την εβδομάδα.Κάθε δεύτερη μέρα χρησιμοποιείτε Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο) και Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) και μετά από μπάνιο ή ντουζ κάνετε μασάζ με Sea-line Body Treatment (Θεραπεία Σώματος) και Face Cream (Κρέμα προσώπου με μεταλλικά στοιχεία).Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας,τα συμπτώματα ενδέχεται να επιδεινωθούν κάπως,στη δεύτερη εβδομάδα το δέρμα έχει ήδη καλύτερη όψη και τις 4 εβδομάδες η κατάσταση του δέρματος έχει βελτιωθεί σημαντικά ή είναι τελείως καθαρό.Αν είναι απαραίτητο,η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές.Είναι λογικό να συνεχιστεί η χρήση προϊόντων Sea-line,έτσι ώστε να παραμείνει το δέρμα καθαρό,χωρίς σημάδια και υγειές.

Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα:

Dead Salt Bath (Μεταλλικά Άλατα) ή Sea-line Body Salt Scrub Oil (Λάδι Απολέπισης με Άλατα).

Καθημερινά:

Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο) και Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) για τον καθαρισμό του δέρματος.Sea-line Mineral Body Butter (Βούτυρο Σώματος) ή body Treatment (Θεραπεία Σώματος) για να ηρεμεί και να τρέφεται το δέρμα.

Αν χρειάζεται:

Sea-line Repair Oil (Λάδι αποκατάστασης) για πιθανά σημάδια.

Sea-line Black Mud (Μαύρη Λάσπη).

Δερματική φροντίδα για προβλήματα του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής πιτυρίδα και τριχόπτωση.

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Dead Sea Salt (Μεταλλικά Άλατα).
 • Sea-line Dandruff Shampoo (Σαμπουάν κατά της πυτιρίδας)
 • Sea-line Black Mud (Μαύρη Λάσπη)
 • Sea-line Repair Oil (Λάδι Αποκατάστασης)
 1. Διαλύστε 100 gr dead sea salt (Μεταλλικά άλατα) σε ένα μπολ με ζεστό νερό.Απλώστε το στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής ώσπου να βραχεί κάπως.
 2. Απλώστε λίγη Black Mud (Μαύρη Λάσπη) στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και κάντε δυνατό μασάζ για να εισχωρήσει.Τυλίξτε τα μαλλιά σε διάφανη μεμβράνη και από πάνω με μια πετσέτα και αφήστε το διάλυμα να δράσει επί 20 λεπτά.
 3. Βγάλτε τη διάφανη μεμβράνη,ξεβγάλετε τα μαλλιά καλά και κάντε μασάζ με λίγο Dandruff Shampoo (Σαμπουάν κατά της πυτιρίδας).Αφήστε το να δράσει 2 λεπτά και μετά ξεβγάλτε καλά.
 4. Στεγνώστε τα μαλλιά με μια πετσέτα και τρίψτε μερικές σταγόνες Repair Oil (Λάδι Αποκατάστασης) στο δέρμα τυ τριχωτού της κεφαλής.Μετά,μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας.Επαναλάβετε τη θεραπεία 2 με 3 φορές την εβδομάδα μέχρι να σταματήσει η απολέπιση.Συνιστάται να συνεχίσετε τη χρήση Sea-line Dandruff Shampoo (Σαμπουάν κατά της πυτιρίδας).

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Powered By OpenCart
HerbTherapyHellas © 2019