Δερματική φροντίδα για σπυράκια,μαύρα στίγματα και ουλές.

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Δερματική φροντίδα για σπυράκια,μαύρα στίγματα και ουλές.

Δερματική φροντίδα για σπυράκια,μαύρα στίγματα και ουλές.

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Mineral face Wash (Καθαριστικό προσώπου)
 • Sea-line Acno Repair (Acno,Κρέμα αποκατάστασης της ακμής)
 • Sea-line Acno Day and Night Cream (Κρέμα ημέρας και νύχτας κατά της ακμής)
 • Black-Mud (Μαύρη λάσπη)

Σπυράκια στο πρόσωπό σας;

 1. Βράδυ:Πλένετε πρώτα τα χέρια σας με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου).Βάζετε μετά μια μικρή ποσότητα ζελ στο χέρι σας και δημιουργήστε αφρό με λίγο νερό.Κάνετε καλό μασάζ για να εισχωρήσει αυτός ο αφρός στο δέρμα,ξεπλένετε με νερό και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα.
 2. Καλύπτετε το πρόσωπο με μια παχιά στρώση Black Mud (Μαύρη λάσπη) και την αφήνετε να δράσει επί 20 λεπτά,μετά ξεπλένετε και στεγνώνετε.
 3. Μετά βάζετε Acno Face Cream (Κρέμα προσώπου ημέρας και Νύχτας) στο πρόσωπό σας.Βάζετε λίγη Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής) στην παλάμη ενός καθαρού χεριού και μετά τη βάζετε πάνω στα σπυράκια με ένα κομματάκι βαμβάκι.
 4. Πρωί:Καθαρίζετε το πρόσωπό σας με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) και απλώνετε Acno Face Cream (Κρέμα προσώπου κατά της ακμής).Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε και Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής).Μέσα στη μέρα η κρέμα έχει το χρώμα του δέρματος.

Σπυράκια στο σώμα σας;

 1. Εντατικός καθαρισμός με Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος) ή Dead Sea Salt bath (Μεταλλικά άλατα)
 2. Βάζετε Sea-line Black Mud Treatment (Μαύρη λάσπη) στα σημεία που χρειάζεται και την αφήνετε να δράσει επί 20 λεπτά,μετά ξεπλένετε και στεγνώνετε.
 3. Βάζετε Sea-line Mineral Body Treatment (θεραπεία σώματος) και κάνετε καλό μασάζ.
 4. Μετά μπορείτε να βάζετε στα σπυράκια τοπικά Acno Repair (Κρέμα αποκατάστασης Ακμής).Αφήνετε το να στεγνώσει πριν ντυθείτε.
 5. Έχει νόημα να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο σώματος) καθημερινά και να βάζετε μετά Mineral Body Treatment (θεραπεία σώματος).
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Powered By OpenCart
HerbTherapyHellas © 2019