Δερματική φροντίδα για προβληματικό και ψωριασικό δέρμα

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Δερματική φροντίδα για προβληματικό και ψωριασικό δέρμα

Δερματική φροντίδα για προβληματικό και ψωριασικό δέρμα

Η ψωρίαση είναι μια ιδιαιτέρως οδυνηρή κατάσταση κατά την οποία τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται ασυνήθιστα γρήγορα,έχοντας ως αποτέλεσμα ξεφλουδισμένες και ερεθισμένες κυλίδες (μπαλώματα).Επώδυνη και αντιαισθητική,είναι μια αυτοάνοση πάθηση που δεν είναι μεταδοτική.Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος της Sea Line βοηθούν στη μείωση του ξεφλουδίμαστος και του ερεθισμού,εξισσοροπώντας και επανορθώνοντας το δέρμα και διατηρώντας το λείο,απαλό και υγειές.Τα προϊόντα λειτουργούν αποτοξινωτικά για τον οργανισμό και γι αυτό είναι πιθανό,τις πρώτες εβδομάδες τα συμπτώματα του δέρματος να επιδεινωθούν λίγο,αλλά μετά από μερικές εβδομάδες το δέρμα επουλώνεται πλήρως.

Χρόνος αποκατάστασης ψωρίασης:4-8 εβδομάδες.

Προτεινόμενα προϊόντα:

 • Sea-line Dead Sea Salt (Μεταλλικά άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα)
 • Sea-line Black Mud (Μαύρη Λάσπη)
 • Sea-line Mineral Body Treatment (Θεραπεία Σώματος με Μεταλλικά Στοιχεία)
 • Sea-line Repai Oil (Λάδι Αποκατάστασης)
 • Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο Σώματος)/Face Wash (Καθαριστικό Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία)
 • Sea-line Mineral Face Cream (Κρέμα Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία)

Εβδομάδα 1 και 2

 1. Καθημερινά,κάνετε ένα πολύωρο,άνετο,ζεστό μπάνιο με τουλάχιστον 250 gr Dead Sea Salt (Μεταλλικά Άλατα) ή ένα ντουζ με Mineral Face Wash (Καθαριστικό προσώπου).
 2. Στεγνώστε το δέρμα και καλύψτε το προσβεβλημένο δέρμα με μια παχιά στρώση Black Mud (Μαύρη Λάσπη).Μπορεί να καλυφθεί με διαφανή μεμβράνη και μια πετσέτα ή κουβέρτα αλλά αυτό δεν είναι ουσιαστικής σημασίας.Μετά,ξαπλώστε σε ένα χαμηλό λουτρό ή καθίστε σε ένα μικρό πλαστικό σκαμνάκι σε ένα ζεστό δωμάτιο και αφήστε τη λάσπη να δράσει επί +20 λεπτά (δεν θα σκληρύνει).
 3. Απομακρύνετε τη μεμβράνη και μετά κάντε ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο επί + 20 λεπτά ή ένα πολύωρο ζεστό ντουζ.
 4. Μετά,ξεπλυθείτε και σκουπιστείτε και αν είναι δυνατό,καθίστε για 15 λεπτά σε solarium.
 5. Μετά κάντε καλό μασάζ για να εισχωρήσει η Mineral Body Treatment (Θεραπεία Σώματος) και η Mineral Face Cream (Κρέμα Προσώπου με Μεταλλικά Στοιχεία) στο δέρμα.
 6. Απλώστε Sea-line Repair Oil (Λάδι Αποκατάστασης) στα προσβεβλημένα σημεία.Προσοχή στο στάξιμο.

Εβδομάδα 3 και 4

Επαναλαμβάνετε την αγωγή.Τα βήματα 1 έως 6 3 φορές την εβδομάδα.Κάθε δεύτερη μέρα χρησιμοποιείτε Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο) και Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) και μετά από μπάνιο ή ντουζ κάνετε μασάζ με Sea-line Body Treatment (Θεραπεία Σώματος) και Face Cream (Κρέμα προσώπου με μεταλλικά στοιχεία).Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας,τα συμπτώματα ενδέχεται να επιδεινωθούν κάπως,στη δεύτερη εβδομάδα το δέρμα έχει ήδη καλύτερη όψη και τις 4 εβδομάδες η κατάσταση του δέρματος έχει βελτιωθεί σημαντικά ή είναι τελείως καθαρό.Αν είναι απαραίτητο,η αγωγή μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές.Είναι λογικό να συνεχιστεί η χρήση προϊόντων Sea-line,έτσι ώστε να παραμείνει το δέρμα καθαρό,χωρίς σημάδια και υγειές.

Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα:

Dead Salt Bath (Μεταλλικά Άλατα) ή Sea-line Body Salt Scrub Oil (Λάδι Απολέπισης με Άλατα).

Καθημερινά:

Sea-line Mineral Body Wash (Αφρόλουτρο) και Face Wash (Καθαριστικό προσώπου) για τον καθαρισμό του δέρματος.Sea-line Mineral Body Butter (Βούτυρο Σώματος) ή body Treatment (Θεραπεία Σώματος) για να ηρεμεί και να τρέφεται το δέρμα.

Αν χρειάζεται:

Sea-line Repair Oil (Λάδι αποκατάστασης) για πιθανά σημάδια.

Sea-line Black Mud (Μαύρη Λάσπη).

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Powered By OpenCart
HerbTherapyHellas © 2018