Κεντρική Σελίδα Earth Line

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Κεντρική Σελίδα Earth Line

Κεντρική Σελίδα Earth Line

 

Περιποίηση Επίδερμίδας

Η σειρά Earth συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά της γης σε αγνά φυσικά προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος σε καθημερινή βάση.

[legs image]Αποτελείται από μια ποικιλία προϊόντων φροντίδας δέρματος που είναι κατάλληλα για χρήση στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χέρια, όλα με βάση τη βιταμίνη Ε. Είναι κατάλληλα για νεότερο και μεγαλύτερο δέρμα, ενώ αυτή η καταπληκτική σειρά προσφέρει εντατική αντιγήρανση, φροντίδα του φθαρμένου και υπερευαίσθητου δέρματος, αλλά και φροντίδα των ουλών.

Η σειρά Earth είναι μια υγιεινή και 100% φυσική σειρά φροντίδας δέρματος που έχει λάβει τη σφραγίδα ποιότητας της BDIH για τα πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά.

Η σύνθεση κάθε προϊόντος της σειράς Earth βασίζεται σε αγνά εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων και φυτικά έλαια, συνδυασμένα με πολύτιμα δραστικά συστατικά που υποστηρίζουν και βελτιώνουν την φυσική αντοχή του δέρματος. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για χρήση και από τους άνδρες και από τις γυναίκες.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ?

Οι αλλεργίες του δέρματος προκαλούνται κυρίως από συνθετικά συστατικά φροντίδας του δέρματος, όπως παραφίνη, parabens, αρώματα και χρωστικούς παράγοντες.

Για παράδειγμα: η μακροχρόνια χρήση των προϊόντων με παραφίνη, οδηγεί σε εθισμό στην ουσία (π.χ. προϊόντα για τα χείλη).

Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος δεν έχουν τέτοιες αρνητικές ιδιότητες και συνεργάζονται με φυσικό τρόπο, για πραγματικά εξαιρετικά επωφελή αποτελέσματα, για την ισορροπία του δέρματος.

Bιταμίνη E
H πιο σημαντική και αποτελεσματική βιταμίνη για το δέρμα[legs image]

  • Η βιταμίνη Ε ενεργεί ως μια δραστική αντιοξειδωτική ουσία, προστατεύοντας το δέρμα από διάφορες επιβλαβείς επιδράσεις, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η επικίνδυνη ακτινοβολία UV και το άγχος.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και αναζωογονεί το μεταβολισμό των κυττάρων, επιτρέποντας στο δέρμα να αναγεννηθεί από μόνο του.
  • Η βιταμίνη Ε επίσης βοηθά στην εξομάλυνση των ουλών, στη μείωση των ρυτίδων και στην επιβράδυνση του γήρατος του δέρματος.

Η αντιοξειδωτική δράση και η προστασία UVA είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και για μια φρέσκια εμφάνιση. Επίσης, βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Powered By OpenCart
HerbTherapyHellas © 2019